Salima.Impedance standaard voor droge transformatorHoe te installeren en redelijk te bedienen

  • vrijgavetijd:2022-10-06 09:16:16
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:96
  • Korte omschrijving:

    Salima., er zijn lege lassen, naaldgaten, zandgaten en andere tekortkomingen in het lassen. De olietransformator is gemakkelijk

Artikel inhoud
er zijn lege lassen, naaldgaten, zandgaten en andere tekortkomingen in het lassen. De olietransformator is gemakkelijk te bedekken met laspoeder en verf bij het verlaten van de fabriek en de potentiële veiligheidsrisico"s worden blootgesteld na de werking. Bovendien zal de elektromagnetische inductie de elektrische lassen breken en leiden tot lekkage.

De spanningsregelaar is niet op zijn plaats of slecht.

Salima.Hoe maak je olie voor olie ondergedompelde transformator?

Verschil tussen droge transformator en olie ondergedompelde transformator:

MacauDe nullijn wordt voornamelijk gebruikt in het arbeidscircuit. De door de nullijn veroorzaakte spanning is gelijk aan de lijnweerstand vermenigvuldigd met de stroom van het circuit. Door de afstand kan de spanning veroorzaakt door de nullijn niet worden genegeerd. Als tegenwicht voor het behoud van de veiligheid van het leven, is het steeds minder betrouwbaar. Gronddraad (PE): het wordt niet gebruikt als een circuit, maar alleen als onderhoudslijn. Gebruik de affirmatie van de aarde $ldquo; ” Voltage. Wanneer de machine en de apparatuur behuizing wordt geëlektrificeerd, zal de stroom snel worden geaard. Zelfs als er een aanwijzing is voor de PE lijn, zal het worden geaard vanuit de omringende grondlaag lichaam.

Door een slechte afdichting, in het algemeen, de afdichting van de rand van de doos en de beschermkap van de machine wordt verzegeld met een zuurbase-resistente rubberen staaf of rubberen plaat. Als de gewricht niet goed wordt opgelost, zal het leiden tot gemeenschappelijke fouten van olielekkage.

De spanningsregelaar is niet op zijn plaats of slecht.


Salima.Impedance standaard voor droge transformatorHoe te installeren en redelijk te bedienen



Fabriek voor elektrische transformatoren

De isolatie tussen siliciumstalen platen is beschadigd, wat leidt tot oververhitting en smelten van de ijzerkern;

Wanneer het hele proces van wikkelgolf van olie ondergedompelde transformator wordt berekend met behulp van de markeringsmethode, wordt de wikkeling van olie dompelde transformator over het algemeen verdeeld in meerdere modules, en elke module wordt vervangen door een gelijkwaardige schakeling, en zijn stroomcircuit omvat een inductie en verticale condensatie, een capaciteit tot grond of capaciteit tussen windingen,Salima.Controletabel van box type transformator, Ze hebben ook wederzijdse inductoren tussen de inductoren van elke module, en verzamelen de ketting Internet als het gelijkwaardige stroomcircuit van olie ondergedompelde transformator. De precisie van de conclusie kan volledig voldoen aan de behoeften van praktische projecten.

Een compleet assortiment productenVoor kVA-transformator worden plastic onderdelen geselecteerd in het midden van de ijzerkern, klem en elektromagnetische spoel om de elektromagnetische spoel in een stabiele klemtoestand te houden om lawaai te verminderen.

De schakelstroom ontbreekt aan één fase van stroom;

Fabriek voor droge transformatoren


Salima.Impedance standaard voor droge transformatorHoe te installeren en redelijk te bedienen



Vermijd de belading van de transformator: als de belasting op lange termijn werkt,Salima.Parameters van 500 KVA-olie ondergedompelde transformator, zal het leiden tot het schillen van solenoïde spoel, trage veroudering van de isolatie, kortsluiting tussen dozen kortsluiting van twee kleuren of kortsluiting tot grondbreuk en ontbinding van olie.

Verbetering van de kwaliteitWanneer het hele proces van wikkelgolf van olie ondergedompelde transformator wordt berekend met behulp van de markeringsmethode, wordt de wikkeling van olie dompelde transformator over het algemeen verdeeld in meerdere modules, en elke module wordt vervangen door een gelijkwaardige schakeling, en zijn stroomcircuit omvat een inductie en verticale condensatie, een capaciteit tot grond of capaciteit tussen windingen, Ze hebben ook wederzijdse inductoren tussen de inductoren van elke module, en verzamelen de ketting Internet als het gelijkwaardige stroomcircuit van olie ondergedompelde transformator. De precisie van de conclusie kan volledig voldoen aan de behoeften van praktische projecten.

Zodra het isolatiemateriaal van elektrische apparatuur oververhit is, zal het omringende gas een soort geur veroorzaken. Dit soort geur kan door normale agenten worden geroken. Als u zo"n geur tijdens de normale inspectie,Salima.transformator M, moet u zorgvuldig inspecteren van de apparatuur en onderdelen tot u de oorzaak.

Analyse van gemeenschappelijke fouten van olie ondergedompelde transformator:

Salima.De geleidende isolatie van de elektrische transformator is het belangrijkste deel van de interne isolatie. Sommige geleiders moeten door het midden van de elektromagnetische spoel, of tussen elektromagnetische spoel, ijzerklemmen en autoolietankwand passeren. Daarom is het noodzakelijk ervoor te zorgen dat dit soort geleider voldoende isolatie drukkracht heeft, d.w.z. isolatie afstand.

Losse kernschroef

De staart van de hoge-spanning wikkelkop en de middelste kraan zijn gemaakt van koperinserts en ingebedde delen, met een goede sterkte en stijfheid, die bevorderlijk is voor het aanpassen van de gegevens en heeft een unieke en nette stijl.

Salima.Overige productinformatie
  • Mocheng.Hydraulisch hefplatform 5 meterInrijden en onderhoud

    Mocheng.Hydraulisch hefplatform 5 meterInrijden en onderhoud

  • Mocheng.liftTijdens het bouwproces moet op de volgende punten worden gelet:

    Mocheng.liftTijdens het bouwproces moet op de volgende punten worden gelet:

  • Mocheng.Axle Co., LtdGerelateerd aan het gebruik van de haspelgroep met hefwaarde

    Mocheng.Axle Co., LtdGerelateerd aan het gebruik van de haspelgroep met hefwaarde

  • zoutmeerMobiele hydraulische instapbrugVerwachte totale prijs

    zoutmeerMobiele hydraulische instapbrugVerwachte totale prijs

  • Owen.Automatisch hefplatform van de aluminiumlegeringEntiteit

    Owen.Automatisch hefplatform van de aluminiumlegeringEntiteit

  • Bergisch GladbachKleine binnenliftHet milieu bevordert de hulp van ondernemingen

    Bergisch GladbachKleine binnenliftHet milieu bevordert de hulp van ondernemingen

  • Yuanbao MouytainHydraulisch station van het hefplatformInleiding tot de basistypen van

    Yuanbao MouytainHydraulisch station van het hefplatformInleiding tot de basistypen van

  • TriëstHydraulisch automatisch hefplatformWat zijn de belangrijkste voordelen van

    TriëstHydraulisch automatisch hefplatformWat zijn de belangrijkste voordelen van

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!